Начин на приготвяне
Нарязваме на малки кубчета телешкото месо.
Джинджифила, соевия сос и ракията смесваме в съд, като след това поставяме нарязаното телешко за 1 час да се маринова.
Почистваме чушките от семената и ги нарязваме на квадратчета. Лука нарязваме на колелца, аморковите - на пръчици.
В тиган загряваме 1 с.л. олио и поставете чушките.
Запържваме ги, като разбъркваме често, докато не станат хрупкави.
Изваждаме и на тяхно място поставяме морковите, като разбъркваме. Отцеждаме и ги слагаме при чушките.
В тигана запържваме и телешкото месо, когато месото е готово, добавяме червените чушки, морковите и лука.
Разбъркваме и оставяме на котлона за 2-3 мин да се смесят вкусовете.
Сервираме, докато е топло.