Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пъстърва на скара с розмарин и мащерка

Пъстърва на скара с розмарин и мащерка

Фати КамбероваФати Камберова
Помощник Готвач
1078342402
Пъстърва на скара с розмарин и мащерка
Снимка: Фати Камберова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пъстърва - 4 бр.
  • розмарин - 4 стръка
  • мащерка - 4 стръка
  • черен пипер
  • зехтин - за намазване
  • сол
  • лимон - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме пъстървата добре и осоляваме със сол и черен пипер отвън и отвътре и намазваме с зехтин.

Във всяка рибка слагаме стрък мащерка и розмарин и резени лимон.

Печем на скарата до приятен златист загар!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Христо Славейков
Христо Славейков
Невероятна пъстърва стана! Благодаря за рецептата, мащерка и розмарин са страхотна комбинация!
18.02.2020 21:15