Кафяви печурки с див лук и масло

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
29/10/2017
"От кухнята се носи вълшебен аромат на кафяви печурки с див лук и масло, който сякаш ви вика по име "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 570
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете кафявите печурки на ивици.

Дивия лук нарежете на ситно. В дълбок тиган сипете олиото и маслото.

Сипете нарязаните гъби и поръсете с щипка сол. Бъркайте от време на време, когато им изври водата, която са си пуснали, добавете лука и зеленчуковата подправка, джоджена и белия пипер.

Кафявите печурки са за предпочитане от белите, защото са по-ароматни и съдържат по-малко вода, не се свиват толкова при пърженето.

Двойно емайлиран ретро тиган рустика
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Двойно емайлиран ретро тиган рустика
11.80 лв.
Виж ››

Винаги под ръка, с ергономична форма и удобна дръжка - този емайлиран тиган рустика е пръв помощник на домакинята.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар