Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Пълнени гъби»Печурки, запечени с яйца и сирене

Печурки, запечени с яйца и сирене

Печурки, запечени с яйца и сирене
Снимка: Кулинарна мрежа
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Супер лесно и супер вкусно - що е то?"

Необходими Продукти

  • печурки - 500 г
  • масло - 50 г
  • яйца - 3 бр.
  • сирене - около 200 г
  • черен пипер
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме гъбите и ги нареждаме в подходяща предварително намазнена тавичка.

Посоляваме ги, след което във всяка от тях слагаме по малко масълце и печем в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност.

Междувременно разбиваме яйцата със сиренето и с получената смес заливаме вече изпечените гъбки. Връщаме във фурната и допичаме до получаването на златист загар.

Поднасяме топли. По желание можем да поръсим със ситно нарязан свеж магданоз.

Източник: Мария Иванова от Кулинарната мрежа

Печурките, запечени с яйца и сирене са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: