Постна супа с карфиол

Гергана  ГеоргиеваГергана Георгиева
Мастър Шеф
338
2k
722
1k
3
03/11/2017
"Лека зеленчукова супичка, която сгрява душата "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 562
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата40
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете на огъня около 1.500 литър вода. След като заври сложете в нея да се варят предварително нарязаните на дребно лук и моркови.

Варете около 15 минути и добавете карфиола, начупен на малки розички, картофите нарязани на кубчета, обеления и настърган домат. Подправете с чубрица, зеленчукова подправка, сол и олио.

Варете до като омекнат зеленчуците, още около 20 минути, и прибавете фидето. Доварете супата още 6-7 минути.

Свалете я от огъня и я сервирайте с нарязан на дребно магданоз и лимонов сок по желание.

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Raleigh
Raleigh
10.01.2018 20:37
Супата стана много вкусна. Единствено не добавих от универсалната подправка.
0
0