Солени палачинкови рула

08/11/2017
Даниела Русева
отДаниела РусеваГотвач3047678
"Супер идея за посрещане на гости - вкусни и много ефектни солени палачинкови рула "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 754
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяне на палачинките:
Обелете цвеклото и моркова, измийте и ги нарежете на кубчета, като ги сложите в отделни съдове. Залейте с вода, колкото да се покрият, сложете на огъня и ги сварете за 15-тина минути.

Извадете с решетъчна лъжица сварения зеленчук в отделни чинии и поотделно ги пасирайте, като добавяте по малко от прясното мляко, за да станат на пюре.

В друга купа разбийте яйцата с малко сол, добавете зехтина и прибавяйте по малко брашно и прясно мляко, докато получите смес, като за палачинки. Разделете сместа на две.

Към едната част прибавете пюрираното цвекло, а към другата част – пюрето от морков. Сместа трябва да стане по-гъста от боза.

Тиганът за палачинки леко се намазва с четка с олио и поотделно се изпичат двете палачинки.

Приготвяне на плънката:
В блендера смесете посочените продукти, необходими за намазване. Добавете пресованите скилидки чесън, накъсания магданоз или копър и разбийте всичко заедно на крем.

Разпределете плънката върху двете палачинки и всяка завийте на отделно руло.

Цветните палачинкови рула нарежете на широки пънчета. Може да ги украсите по желание. Аз шприцовах от крема и сложих лучени перца и магданоз, а също така им отива и копър.

Сервирах ги със сурими пане - замразен продукт от магазин, които са изпечени по указанието на пакетчето. Вие може да ги поднесете с някакво приготвено месо по ваш избор.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар