Начин на приготвяне
В малко мазнина сложете рендосаните домати и ги оставете на слаб огън докато водата леко се поизпари.
През това време объркайте натрошеното сирене с 3 бр. от яйцата и малко нарязан магданоз. Изчистете чушките от семенника и ги напълнете със сместа.
В купа сложете каймата и добавете 1 яйце, щипка черен пипер, щипка сол, галетата и нарязания на ситно лук. Омесете каймата и оформете малки кюфтенца. Оваляйте ги в брашно.
Загрейте мазнина и запържете кюфтенцата за кратко, колкото да се запечатат. Извадете ги върху кухненска хартия. Полуготовия сос прехвърлете в тавичка.
Прибавете сол, нарязаните скилидки чесън и магданоз. Разбъркайте и подредете пълнените чушки и кюфтенцата.
Сложете ястието във фурната и запечете около 30 минути на 200 градуса.
Пълнените чушки и кюфтета в сос са готови.