Начин на приготвяне
Нарязваме месото на едри парчета и го мариноваме в смес от 5 с.л. олио, 4 с.л. соев сос и мед за няколко часа.
Картофите, тиквичките, морковите и лука почистваме и нарязваме на колелца.
Червените чушки измиваме почистваме от семките и също нарязваме, но на тънки колелца.
На дъното на сача сипваме олио и прибавяме всички зеленчуци, в които предварително сме прибавели 2 с.л. пикантина.
Най-отгоре подреждаме пипера на колелца и поръсваме с чубрицата.
Върху всичко това подреждаме и маринованото свинско.
Поставяме сача във фурната и печем го готовност, като от време на време разбъркваме.
Сервираме, докато е още топъл сачът, с нарязан на ситно магданоз.
Сачът с мариновано свинско и зеленчуци е готов.