Бърз гювеч

тититити
Новак
3
14
57
05/09/2012
"Бърз и иккономичен гювеч за ангажирани домакини - но много вкусен"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо55 512
  • Преглеждания за месеца67
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювеч

Начин на приготвяне

Обелваме картофите, нарязваме ги кубчета и ги слагаме да се варят.

През това време нарязваме кренвиршите и краставичките на колелца.

След като сварим картофите, ги изцеждаме от водата и ги изсипваме в гювеча. Към тях прибавяме останалите продукти без кашкавала и ги разбъркваме.

Накрая отгоре настъргваме кашкавала и слагаме в фурната за 20 мин. 5 минути преди да извадим бързия гювеч от фурната махаме капака да се запече леко кашкавалът.

Традиционен български гювеч с капак 5л-8%
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
21.99 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 10
4 7
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#197283
Колко грама/милитра са тези кофички сметана?
0
0
Вероника
Вероника
08.07.2014 15:14
А не може ли кисело мляко, ако нямам сметана?
8
0
Зиния
Зиния
08.07.2014 18:06
Аз попринцип не слагам сметана,а кисело мляко и става хубаво.Моля те отговори ми!
5
3