Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Кайма»Кюфтета»Кюфтета от свинско месо с моркови и горчица

Кюфтета от свинско месо с моркови и горчица

Кюфтета от свинско месо с моркови и горчица
Снимка: Стоянка Русенова
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"И точно когато си мислите, че сте опитали всички вкусни кюфтета на света, ние ще ви изненадаме с това уникално предложение"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • моркови - 2 бр.
  • горчица - 1 с.л.
  • яйца - 1 бр.
  • кисело мляко - 2 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер
  • кимион
  • магданоз - 1/2 връзка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинската кайма смесваме с киселото мляко, яйцето и горчицата. Морковите измиваме и нарязваме на малки кубчета.

Към сместа с каймата добавяме морковите, солта, черен пипер, кимиона и нарязания на ситно магданоз.

Размесваме добре и оставяме сместа за час, за да поеме добре от подправките. Оформяме кюфтета и ги нареждаме в тава.

Поставяме във фурната и печем на 180 градуса за около 25-30 минути с вентилатор.

Поднасяме с пържени картофи и гарнитура по желание.

Кюфтетата от свинско месо с моркови и горчица са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: