Лека пасирана пилешка супа

21/11/2017
"Специално предложение за любителите на Пилешката супа - същият вкус, но в един по-интересен пасиран вариант "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 103
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете и обезкостете пилешките бутчета.

Обелете картофите и почистете морковите. Измийте ги и ги нарежете на парчета. Залейте ги с вода и сварете до пълна готовност.

Овкусете със сол. Добавете маслото и пасирайте до еднородност.

Сложете отново тенджерата на котлона, налейте още топла вода до желаната от вас гъстота. Прибавете пилешкото месо и заварете отново.

Готовата супа овкусете с черен пипер и магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар