Шаран на фурна с девесил и бяло вино

29/11/2017
Таня
отТаняМастър Шеф126613417653
"Тайната е в подправките биха казали някои, но според нас тайната е в любовта, с която се приготвя "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
  • Преглеждания общо399
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазваме тавичката с олио, в която ще поставим ароматния шаран.

Изчистваме и нарязваме лука на тънки колелца.

Морковите също изчистваме и с помощта на белачка нарязваме също на колелца.

В тавичката нареждаме първо лука, върху него морковите и на произволно избрани места поставяме клонките девесил и целина.

Върху тях поставяме нарязаните на шайби риба, като поръсваме с подправката за риба.

Поливаме го с виното и водата, като поръсваме и със соевия сос.

Поставяме във фурната и печем, като отваряме от време на време и поливаме самата риба със соса.

Печем, докато се образува коричка.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар