Скумрия с черен боб и доматен сос

РАГРАГИноватор32813112
03/12/2017
"Знаете ли какво е по-апетитно от салата Ропотамо - точно така - скумрия с черен боб и доматен сос "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо578
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се измива и почиства много добре от вътрешностите. Добре е да се почиства, докато е полузамразена, иначе става разкашкана.

Нарязваме на парчета.

Бобът се вари по същия начин, както и традиционният български бял боб.

В тава или огнеупорно стъкло смесваме всички продукти. Овкусяваме със сол и подправки. Заливаме със зехтин и запичаме, докато рибата се сготви.

След като изврат доматите, рибата ще започне да се запича.

Според вкуса запичаме повече за по-хрупкава риба или оставяме да стои по-сварена на вкус.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар