gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладки и Бисквити»Бисквити»Коледни джинджифилово-канелени сладки

Коледни джинджифилово-канелени сладки

Анелия ТерзиеваАнелия Терзиева
Готвач
2442k6351k3
Коледни джинджифилово-канелени сладки
Снимка: Анелия Терзиева
1 / 4
09/12/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
90 мин.
"Дайте воля на таланта и въображението си и пригответе най-вкусните и красиви Коледни джинджифилово-канелени сладки"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото разбиваме със захарта. Едно по едно добавяме яйцата.

Сухите съставки, които предварително сме смесили добре в отделен съд, добавяме постепенно към сместа от захар масло и яйца и разбъркваме с дървена лъжица или шпатула. Омесваме на ръка.

Полученото тесто оставяме в хладилник поне за един час, за да стегне. За по-лесна обработка го разделяме на няколко части.

Така можем да извадим от хладилника само толкова тесто, колкото е необходимо за момента.

Разточваме тестото на кора и изрязваме формички по желание.

Печем на 180 градуса до златисто.

Охладените коледни сладки декорираме по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: