Начин на приготвяне
Лукът се нарязва на полумесеци, а гъбите на доста ситно (може и в някакъв чопър). Наситнява се чесънът. Картофите се обелват и нарязват на тънки кръгчета.
В сгорещено олио се запържва лукът. Добавя се и чесънът. Идва ред на гъбите и мащерката. Малко след това се прибавя соевият сос и се оставя да къкри докато поомекнат гъбите.
Тестото се разстила върху хартия за печене с дългата част към нас. Ако мислено напреки се раздели на три равни ленти по ширината, то в средната лента се нареждат по 3 парченца картофи на ред, докато се запълни веднъж средната лента. Оставя се по малко място от горната и долната част на лентата с плънка, за да може да се затвори, без да изтече. Отгоре се разпределя част от плънката. Следват отново картофи и плънка, след това се завършва с картофи.
Когато продуктите са изчерпани, оставената част от тестото от плънката се завива навътре и от двете големи страни на тестото едната се завива върху плънката, а другата отгоре ѝ. Правят се с нож или може с вилица някакви очертания /ивици отгоре и на 2-3 места внимателно се продупчва тестото, за да не се надуе много при печене.
Слага се в тава и отгоре може да се намаже със смес от малкорастително мляко и зехтин. Пече се на 160-170 градуса първо около половин час само на долен реотан, защото все пак картофите са сурови и не трябва да се запича, преди да са омекнали. След това се включва и горният реотан и се доопича.