Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Канелони с праз и сирене

Канелони с праз и сирене

Borislava DimitrovaBorislava Dimitrova
Помощник Готвач
1424552491
Канелони с праз и сирене
Снимка: Borislava Dimitrova
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Ето го и най-вкусният продукт на българо-италанската дружба - да ви е сладко"

Необходими Продукти

  • канелони - 1/2 кутия
  • праз - 3 стръка
  • сирене - 350 г
  • домати - 800 г от консерва
  • кашкавал - 200 г
  • червена чушка - 2 бр.
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме праза на ситно. Чушката почистваме от семките и отново нарязваме на ситно. Всичко слагаме в тиганче и задушаваме зеленчуците с 8 с.л. олио.

Накрая натрошаваме сиренето и оставяме леко да се поразтопи. С тази смес пълним канелоните.

Нареждаме канелоните в тава и заливаме с доматите. Печем 30 мин.

Накрая наръсваме настърган кашкавал и запичаме за кратко.

Канелоните с праз и сирене са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2
50
40
30
21
10
Дай твоята оценка: