Начин на приготвяне
В тава начупете филийките на хапки, залейте ги с олиото, разбъркайте поставете тавата в предварително нагрята на 100 градуса фурна и препичате до златисто, оставете хапките да се поохладят.
В купа редувайте продуктите в следния ред; половината хлебни хапки, половината натрошено сирене, половината масло, нарязано на малки кубчета, и отново повтаряте в същия ред.
Най-горе поръсете с щипка сол и залейте попарата с вряща вода. Покрийте купата с чиния и задушете за около 5 минути.
Ако се е абсорбирала всичката вода от хляба, долейте толкова, че водата и хлябът да са на едно ниво (имайте предвид, че водата ви трябва да е повече от нормалното, защото сте препекли и напълно изсушили хляба).
Покрийте за още 5 минути с чинията а после сервирайте готовата попара.