Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Руладини»Свински рулца с три вида сиренe

Свински рулца с три вида сиренe

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
3123k6872k3
Свински рулца с три вида сиренe
Снимка: ГЕРГАНА ЯНКОВА
1 / 5
18/12/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
100 мин.
Порции
6
"Изискано, ароматно и завладяващо ястие, което може да поднесете по всякакъв повод"

Необходими Продукти

  • пържоли - 12 бр. свински
  • сол
  • черен пипер
  • кимион
  • червен пипер
  • топено сирене - 100 г
  • синьо сирене - 100 г
  • чедър - 12 слайса
  • шунка - 12 слайса
  • гъби - 1 буркан /мариновани, нарязани/
  • олио
  • бяло вино - 1/2 ч.ч.
  • вода - 1/2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските пържоли се измиват, подсушават се добре, овкусяват се с подправките /сол, черен пипер, кимион и червен пипер/. Върху всяка пържолка се реди слайс шунка, чедър, натрошено синьо сирене, топено сирене и гъби.

Това се повтаря и с останалите, докато свършат продуктите. Всяка се завива на руло и се фиксира с клечка за зъби. Рулцата се нареждат в леко намазнена тавичка и се заливат с 1 ч.ч. смес от вода и вино.

Пекат се в предварителна загрята фурна на 200 градуса под фолио за 60 мин. След това фолиото се премахва, за да се запекат за около 10 мин. Да ви е сладко!

Забележка: След като овкусите пържолите, оставете ги в хладилник под алуминиева фолио, за да поемат от подправките. Можете да осолите съвсем малко /или изобщо да не солите/ пържолите, защото синьото сирене и другите сирена също са солени и има опасност да пресолите рулцата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: