Начин на приготвяне
Свинските пържоли се измиват, подсушават се добре, овкусяват се с подправките /сол, черен пипер, кимион и червен пипер/. Върху всяка пържолка се реди слайс шунка, чедър, натрошено синьо сирене, топено сирене и гъби.
Това се повтаря и с останалите, докато свършат продуктите. Всяка се завива на руло и се фиксира с клечка за зъби. Рулцата се нареждат в леко намазнена тавичка и се заливат с 1 ч.ч. смес от вода и вино.
Пекат се в предварителна загрята фурна на 200 градуса под фолио за 60 мин. След това фолиото се премахва, за да се запекат за около 10 мин. Да ви е сладко!
Забележка: След като овкусите пържолите, оставете ги в хладилник под алуминиева фолио, за да поемат от подправките. Можете да осолите съвсем малко /или изобщо да не солите/ пържолите, защото синьото сирене и другите сирена също са солени и има опасност да пресолите рулцата.