Начин на приготвяне
Гъбите измиваме и нарязваме дребно. Задушаваме гъбите с много малко олио в тиган.
В купа разбиваме яйцата и киселото мляко с малко сода за хляб. Сместа шупва леко. Добавяме 8 с.л. олио.
В тава слагам хартия за печене и редим един ред кори, леко накъсани на парчета. Поливаме с лъжица малко от сместа с кисело мляко.
Настъргваме кашкавал и добавяме малко от гъбите. Следва нов ред кори за баница, смес и кашкавал с гъби. Накрая завършваме със смес само.
Не слагаме кашкавал, защото ще загори, докато се изпече баницата. Аз настъргах малко кашкавал, след като извадих баницата.
Пълнозърнестата баница с кашкавал и гъби е готова.