Сочен тиквеник и печена тиква в едно

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1k
13k
3k
8k
14
28/12/2019
"Това може да не е перфектната комбинация 2 в 1, но определено е най-вкусната - опитайте и ще се уверите и сами "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 652
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа настържете тиквата на едро ренде и добавете захарта, разбъркайте.

Вземете една кора, поръсете с 2 с.л. олио и 2 с.л. от тиквената смес. Вземете втора кора и я поставяме върху първата и отново 2 с.л., поръсвате олио и тиква. Навийте корите на руло а рулото на охлюв, поставяте в намазана с олио тава.

Така процедирате със всичките кори, подредени в кръг. В средата на тавата, подредете нарязаната на филийки тиква и поръсете със захарта отгоре, равномерно върху нея.

Поставете тавата в предварително нагрята на 180 градуса фурна и печете до златисто.

Получавате най-сочния тиквеник, защото е поел от сока на тиквата и захарта!

Сочният тиквеник и печена тиква в едно е готов.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар