Кашкавал на сач

Величка ЩърбановаВеличка Щърбанова
Иноватор
419
174
2265
2
02/01/2018
"Днес мръвките ще си почиват, а на сача скача кашкавала "
Приготвяне3 мин.
Готвене10 мин.
Общо13 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 145
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Малък или със средна големина сач се загрява. Намазва се с олио.

Доматът се измива и нарязва на 3 дебели шайби. Слагаме ги на разстояние в сача да се запекат и от двете страни.

Кашкавалът се нарязва на плочки с дебелина около 2 см.

Всяка плочка се намокря с вода и се овалва в брашно.

Кашкавалът се подрежда между доматените шайби и щом се запече от едната страна, се обръща, за да се запече и от другата. Непосредствено след това сачът се слага върху метална стойка и се сервира веднага.

Поднесете с чаша хубаво вино.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар