Макарони на сач

К КК К
Готвач
1577381671
Макарони на сач
Снимка: К К
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • макарони - 1 пакет
  • кашкавал - 1 пакет
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Макароните се сваряват в подсолена вода. След това се измиват и изцеждат от водата.

През това време се настъргва целия кашкавал и се оставя в купа. Приготвя се сачът, в който се слага олио и се нагрява.

В нагрятия сач се слагат осолените на вкус макарони и се нагряват, прибавя се настърганият кашкавал и се изчаква хубаво да се разтопи. Сервират се топли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
Изглеждат изключително примамливи пък и според мен трябва от време на време да си почиваме от месцето.
10.05.2016 14:24
1
1
Покажи всички подкоментари
К К
К К
Да малко са посни. Затова е хубаво повече мазнина та да не са сухи. Може и да се ипровизира, като се рендосва малко салам или се слага бекон отгоре.
10.05.2016 13:04
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Изглеждат добре, но са много поснички! До сега не съм приготвяла на сач.
10.05.2016 12:23
1