Пържен толстолоб с чеснов привкус

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1483140115165
07/01/2018
"Най-вкусната риба е добре приготвената и правилно овкусената, а тази е направо съвършена "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 491
  • Преглеждания за месеца89
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • толстолоб - 10 котлета
  • бяло брашно - 1 ч.ч
  • чесън на прах - 1 к.л
  • черен пипер - щипка
  • олио
  • сол
  • лимони - за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете толстолоба на еднакво дебели котлети, поръсете със сол и черен пипер.

Оставете да си поеме солта, след което пригответе дълбок тиган и сипете повече олио.

В чиния разбъркайте брашното със чесъна на прах и всяко парче оваляйте хубаво от всички страни.

Пържете до зачервяване от двете страни. Гарнирайте с резени лимон.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар