Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Ароматни брускети с гъби и песто

Ароматни брускети с гъби и песто

Ароматни брускети с гъби и песто
Снимка: Веселина Константинова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
20
"Ароматът на тези брускети може да привлече нежелани гости и досадни съседи, но рискът определено си струва"

Необходими Продукти

  • хляб - 10 филии
  • песто - от босилек и рукола
  • зехтин
  • чесън - 2 скилидки
  • хималайска сол
  • печурки - 200 г мариновани гъби
  • див лук
* мерки и количества

Начин на приготвяне

С помощта на подходящ ринг оформете брускетите. Препечете ги до златисто от двете страни на грил или във фурната.

Загрейте зехтина и добавете счуканите скилидки чесън.

Запържете около минута, след което прибавете маринованите печурки, като преди това сте отстранили маринатата.

Гответе 3-4 минути при непрекъснато бъркане.

Намажете брускетите с тънък слой песто.

Гарнирайте с ароматните гъби и стръкчета див лук.

Ароматните брускети с гъби и песто са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: