Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Шницели»Свински котлети по милански

Свински котлети по милански

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Свински котлети по милански2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Една от най-добре пазените италиански рецепти , вижте тук"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 750 г
  • сол
  • черен пипер - 3 г
  • брашно - 40 г
  • яйца - 4 броя
  • галета - 100 г
  • масло - за пържене
  • кашкавал - 100 г
  • макарони - 125 г
  • шунка - 70 г
  • гъби - 100 г
  • език - 65 г пушен
  • масло - за макароните
  • доматен сос - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Котлетите се панират в брашно, яйца, галета и се изпържват до пълна готовност.

Подреждат се в кръг. В средата на чинията се поставят предварително приготвените макарони по милански - сварени, попарени с малко горещо масло и разбъркани с шунка, гъби, език, нарязани ситно и отделно запържени в масло. Добавя се и доматения сос. Цялото ястие се поръсва със сол и черен пипер на вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
54
40
31
20
10
Дай твоята оценка: