Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Пиле Капрезе с рагу от зеленчуци

Пиле Капрезе с рагу от зеленчуци

VeselinVeselin
Новак
112
Пиле Капрезе с рагу от зеленчуци
Снимка: Veselin
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
55 мин.
Порции
1
"Когато искате да впечатлите гостите, заложете на ароматно Пиле Капрезе с рагу от зеленчуци"

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 200 г
  • домат - 1 бр.
  • моцарела - 70 г
  • песто - 20 мл
  • Рагу от зеленчици
  • тиквичка - 1 бр.
  • морков - 1 бр.
  • целина - 1/2
  • цвекло - 1 глава
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Взимаш пилешкото филе, овкусяваш и правиш напречни резени до половин дълбочина.

Нарязвате домата на шайби и ги поставяте в прорезите на филето. Налагате и моцарелата по същия нечин.

Печете 17 мин 145 градуса.

Рагуто:

Нарязвате всички зеленчуци на не много големи кубчета и сотирате без мазнина.

Като започнете от моркова, целината, тиквичката и накрая - цвеклото, което предварително е сварено и охладено.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: