Джуркан спанак

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър322
17/11/2012
"И докато се чудим как да преведем на английски джуркан, си сипваме вече втора порция от този вкусен спанак "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо23 685
  • Преглеждания за месеца86
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото в дълбок тиган и запържете скълцаните лук и чесън.

Отделно попарете почистения спанак, отцедете го, нарежете при желание и добавете към лука и чесъна на котлона.

Оставете всичко да се готви за около 10 минути, като разбърквате периодично.

След това добавяте натрошеното сирене, а след 1-2 минути и яйцата.

Отново разбъркайте за няколко минути се снемете от огъня. Овкусете джуркания спанак със сол и черен пипер на вкус.

Рейтинг

5 3
4 6
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар