Свински пържоли по румънски

Дебелата БертаДебелата БертаДжедай126146
12/11/2012
"Ще опитате ли едно от топ предложенията на Румънската кухня за любителите на свинското месце?"
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо18 412
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако използвате цяло парче месо, е нужно да оформите пържоли от него.

Начукайте ги внимателно и ги овкусете с малко сол и черен пипер. Смесете и разбийте млякото, майонезата, виното и още малко сол и черен пипер при нужда.

Залейте пържолите, покрийте съда и оставете за 1 нощ в хладилник. На следващия ден изпечете пържолите върху скара с подмазнени реотани.

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар