Начин на приготвяне
Разбиваме яйцата с миксер заедно с кафявата захар. Постепенно добавяме водата, маслото, ванилията, какаото, бакпулвера и брашното от рожков. Разбиваме до гладка гъста смес.
За крема смесваме в купа сметаната, захарта и крема сиренето и разбъркваме само с лъжица.
Нарязваме бананите на колелца.
В малка кръгла тефлонова тавичка сипваме половината смес за тестото.
Поставяме в загрята фурна и печем около 10 минути. След това изваждаме от фурната и намазваме отгоре с крем и разпределяме кръгчетата банани върху крема.
Заливаме отгоре с останалото тесто и връщаме във фурната да се доопече. Печем до готовност.
След като сладкишът е изпечен, го оставяме да се отпусне за 3-4 часа и тогава сервираме.