Кекс без яйца с компот от праскови

СимонаСимона
Новак
19
6
10
24/01/2018
"Направихме страхотен кекс без яйца, но всичко е точно, защото сложихме компот от праскови "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 672
  • Преглеждания за месеца185
  • Преглеждания за седмицата41
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагате в киселото мляко бакпулвер да шупне.

В купа изсипваме млякото с бакпулвера, захарта 1 ч.ч. от компота и започваме да бъркаме с миксер, постепенно слагаме брашното, трябва да стане по-гъсто тесто.

Изсипваме в тава, намазана с олио, и от горе редим плодовете от компота и орехи,

Печем на 180 градуса за около 30 мин, а като се изпече, веднага го заливаме с водата от компота.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар