Начин на приготвяне
Разтапяме маслото с меда, но внимаваме да не заври сместа.
Охлаждаме и добавяме яйцето, разбиваме добре и прибавяме сухите съставки.
Замесваме тесто, получава се ронливо подобно на това за джинджифиловите човечета.
Завиваме в стреч фолио и оставяме да стегне за 30 минути в хладилника.
Върху набрашнен плот разточваме пласт с дебелина 1/2 см и с чашка или някакво рингче разрязваме тестото, но то трябва да е с 1 размер по-голям диаметър от печата, който използваме.
Поставяме отгоре щампа с печат и изпичаме в предварително загрята фурна на 160 градуса с вентилатор или 180 градуса без вентилатор за 7-10 минути в зависимост от мощността на фурната.
Охлаждаме леко и прибераме в кутия с капак.
Слепваме с течен шоколад, мармалад или сладко по желание.