Печена тиква с чесън

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Печена тиква с чесън1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4-5

Необходими Продукти

  • тиква - 1.5 кг почистена
  • олио - 60 мл
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • черен пипер - прясно смялн
  • сол
  • къри - 1 пълна ч.л.
  • масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената от семките тиква нарежете на парчета направо с кората.

Сложете ги в подмазнена тава и ги поръсете със скълцани ситно чесън, черен пипер, сол и къри.

Сложете върху всяко парче тиква малка бучица масло и сложете тиквата да се изпече в умерено загряна фурна до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: