Реване с шоколадова глазура

Gergana TsvetanovaGergana TsvetanovaГотвач39473402
28/01/2018
"Перфектният десерт - лесен, сочен и с тооолкова шоколад "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 669
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта, олиото и прясното мляко. Добавят се пресятото с бакпулвера брашно, пшеничния грис и ванилията.

Сместа се сипва в намаслена и набрашнена тавичка, пече се на 180 градуса за 25-30 минути.

Изпеченият блат се дупчи на няколко места с вилица и се залива със студен захарен сироп.

Оставя се за 10 минути да поеме сиропа и се залива с шоколадовата глазура.

Глазурата се приготвя, като начупеният шоколад се смесва със солта, олиото и маслото.

Слага се на водна баня до пълното разтапяне.

Реването се реже на парчета и се украсява с кокосови стърготини.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар