Баховски приломък

Натали ТиховаНатали ТиховаЧирак1422311
29/01/2018
"Хем с готово тесто, хем с вкус като от едно време "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 884
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • готово тесто - универсално
  • яйца - 2 бр.
  • сирене - 100 г
  • шарена сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разточвате си тестото и слагаме в тавичка, подмазана с олио.

Разбиваме си яйцата и натрошаваме сиренето.

Разбъркваме добре, заливаме и печем на 180 градуса до златисто.

Поръсваме още топло с шарена сол.

Рецептата я знам от моята баба, която е от село Баховица, правеше ни го за закуска.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар