Пилешки бутчета яхния с грах

ЕленаЕлена
Новак
34
202
42
98
31/01/2018
"Фантастично вкусна яхния с пилешки бутчета и грах "
Приготвяне60 мин.
Готвене60 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 062
  • Преглеждания за месеца291
  • Преглеждания за седмицата88
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагам в купа малко брашно, сол, черен и червен пипер и овалвам пилешките бутчета.

Изтръскваме месото от излишното брашно и слагаме да се запържи в малко загрята мазнина.

След като хване хубава коричка, прибавяме нарязаните на малки до средни парчета моркови и лук и чесън. Запържваме за няколко минути, докато поомекнат леко. Овкусяваме още веднъж с подправки, като слагаме повечко от червения пипер, разбъркваме и доливаме топла вода.

Количеството на водата зависи от това колко гъста или рядка обичате яхнията, като имайте предвид, че при варенето ще се редуцира. След като това прибавяме граха, доматите и нарязаните на кубчета картофи.

Оставяме ястието да заври, след това намаляваме и оставям да къкри под похлупак до готовност.

Готовата яхнийка поръсваме с чубрица.

Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
62.60 лв.
Виж ››

Дълбока тенджера за приготвяне на голямо количество храна - нито един празник няма да ви се опре! Имате цели 6.3 л, които да напълните със своето въображение и кулинарни умения. Голяма тенджера - голямо удобство!

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар