Начин на приготвяне
Направете тесто за равиолите от брашното, 2-те яйца и твърдата пшеница. Завийте в стреч фолио и оставете за 30 минути в хладилника.
В купа рендосайте домата. Сложете зехтина, оцета, солта и нарежете на дребно босилека. Разбъркайте и заделете.
Вземете друга купа и в нея намачкайте сиренето.
Изпечете кедровите ядки в сух тиган. Изчакайте да изстинат и ги нарежете при сиренето. Сложете зехтина и разбъркайте.
Извадете тестото от хладилника и разделете на три топки. Всяка топка минете през машинка за паста до 3-та степен.
Разрежете листа на две и покрийте формичката за равиоли. Притиснете с пръсти внимателно във всяка дупка и напълнете с плънката.
Затворете с другия лист и минете с точилка, за да отрежете краищата. Сварете равиолите в гореща, подсолена вода за 4-5 мин.
Сервирайте в соса от домати, а отгоре поръсени с магданоз.
Равиолите с кедрови ядки, Фета и сос от пресни домати са готови.