Равиоли с нутела

Равиоли с нутела
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
40 мин.
Порции
12
"Пържени, с шоколад - разбира се, че ще изядете колкото се може повече"

Необходими Продукти

  • За тестото
  • яйца - 1 бр.
  • брашно - 75 г
  • пшеница - 25 г твърда (semola)
  • За плънката
  • нутела
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете тесто от изброените продукти. Завийте в стреч фолио и оставете за 30 минути в хладилника.

Извадете и разделете на 2 топки. Всяка минете през машинка за паста до 3-та степен. Разрежете на две и покрийте формата за равиоли.

Притиснете с пръсти внимателно всяка дупка и напълнете с нутела. Покрийте с другото парче и изрежете краищата.

Изпържете вашите равиоли и поръсете с пудра захар.

Равиолите с нутела са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: