Заешко месо с лапад и ориз

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
1511
1415
1545
5
03/02/2018
"Вкусно заешко по селски с лапад и ориз - непременно опитайте тази вкусна гозба "
Приготвяне15 мин.
Готвене70 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 253
  • Преглеждания за месеца99
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете заешкото месо на порции и сложете в тенджера с олиото, добавете и нарязания лук. Задушете ги заедно след което сипете червен пипер и вода.

Оставете да ври на умерен котлон, след което нарежете замразения лапад, ако нямате пресен и бланширан.

Заедно с лапада, след като поври и месото започне да се къса, добавете измития ориз и джоджена.

Варете манджата до сваряване на ориза, сервирайте гореща.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар