Начин на приготвяне
Хубаво изкиснете заешкото месо в студена вода и оцет. С много остър нож отделете месото около костите на бутчетата и гръбнака на заека.
Пригответе си 4 еднакво тънки части, където е по-дебело месото, леко начукайте. Поръсете със сол и черен пипер.
Гъбите почистете и запържете със пресния лук и масло. Шунката нарежете на дребни кубчета.
Върху всяко парче сложете от шунката, гъбите и топено сирене, в горния край завържете с конец да получите вързопче.
Намажете тавичка с олио и поставете вързопчетата, върху всяко в центъра сложете по парче масло и напръскайте обилно със соев сос.
Сложете да се запичат във умерена фурна, когато се зачервят извадете и поръсете със настърган кашкавал.
Соса пригответе, като загреете млякото със сметаната и топеното сирене, разбъркайте хубаво и прибавете бульона и накрая брашното за получаването на гладък сос.