Свинско с лук и гъби

МерлинМерлинНовак435
03/02/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 623
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се реже на кубчета и се запържва до златисто. След това добавяте лютеницата и ги запържвате заедно за 10 минути.

В друг съд пържите праз лука и гъбите, нарязани на шайби. След това ги добавяте при месото и лютеницата.

Добавяте една чаена чаша червено вино и запържвате още 10 минути.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар