Свинско с лук и гъби

МерлинМерлин
Новак
7418
Свинско с лук и гъби2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • праз - 1 стрък
  • гъби - 100 г
  • червено вино - 1 ч.ч.
  • лютеница - 1 бурканче
  • подправки - по избор
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се реже на кубчета и се запържва до златисто. След това добавяте лютеницата и ги запържвате заедно за 10 минути.

В друг съд пържите праз лука и гъбите, нарязани на шайби. След това ги добавяте при месото и лютеницата.

Добавяте една чаена чаша червено вино и запържвате още 10 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: