Фритата с праз и суров суджук

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1k
13k
3k
8k
14
04/02/2018
"Фритата, фритата, ама със суджук и най-вкусна, препоръчваме от сърце "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 749
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Включете фурната на 200 градуса да нагрее.

В малка тавичка с незалепващо покритие налейте олиото и го нагрейте. Добавете в него нарязаните на парчета праз, чушки и суджук, запържете до омекване на праза.

В купа разбийте яйцата с вилица много добре. Добавете подправките и настъргания кашкавал, разбъркайте отново. Сипете сместа в тавичката и разбъркайте за кратко.

Поставете тавата в нагрятата фурна и печете за около 15 минути до красив загар.

Бързо, лесно и вкусно!

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар