Начин на приготвяне
Отделете 1 чаша от млякото и разтворете в нея нишестето и пудрата захар. Сложете другото мляко на огъня, добавете захарта и бъркайте докато се разтопи. Преди да заври махнете от огъня и на тънка струя (при непрекъснато бъркане) добавете нишестето.
Отново върнете сместа на котлона и бъркайте до сгъстяване. След като се сгъсти махнете от котлона и прибавете ванилията. Разделете крема на две части, като в едната добавете настъргания бял шоколад, а в другата черния.
Във всяка смес добавете и по 1 с.л. масло. Към черния шоколад добавете кафе. Бъркайте докато се разтопят шоколадите. Сипете в подходящи чаши едновремнно и от двата крема, така че да се получат шарки.
След като поизстинат може да украсите с розички шоколад, настъргана сметана или сладко от цели плодове.