Пълнени картофи с яйца, сирене и лук

11/02/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1447139314715
"Толкова просто, толкова съвършено вкусно "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
20 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо27 404
  • Преглеждания за месеца1271
  • Преглеждания за седмицата61
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена20

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте картофите и сложете да се варят, когато са сварени и изстинали, ги разрежете на половинки.

Всяка половинка издълбайте по средата с малка лъжичка. Нарежете издълбаната част на ситно, добавете яйцата, натрошете сиренето, като оставите малко за поръсване отгоре.

Нарежете пресния лук прибавете и него, поръсете със сол и куркума. Хубаво разбъркайте сместа, във всяка издълбана част сложете по парче масло и напълнете картофите.

Печете пълнените картофи в умерена фурна до зачервяване. Когато изключите фурната, ги поръсете с настъргано сирене. Сервирайте топли!подобни рецепти тук

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Илияна Андреева
Прекрасни картофки...:)
0
0
Ваня Георгиева
Радвам се, че ви харесва!
0
0
Биляна Владова
много добра рецепта, перфектно съотношение на вкусовете.
0
0
Ваня Георгиева
Благодаря! Радвам се че ви харесва рецептата.
0
0
Илияна Димова
Прекрасни са, много вкусни ! Благодаря за идеята !
0
0
Ваня Георгиева
Браво Илиянка! Страхотни снимки, много са апетитни.
1
0
Ваня Георгиева
Аромата на масло и куркума придадоха идеален вкус, мъжете в къщи много ги харесват. :)
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв