Ястие След 10 години

12/02/2018
Приготвяне80 мин.
Готвене90 мин.
Общо170 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо138
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От средата на лука се отрязва по една шайба. Тя се карамелизира в малко зехтин с по щипка сол и захар.

Към всяка порция се прибавят по 2 с.л. ситно нарязано предварително сварено шкембе и по 2 ситно нарязани гъби.

Върху тях се похлупва бутертесто, изрязано в кръг с купичка. Обръща се да се задържи добре от двете страни. Поставя се в чиния като канапе.

От заешки заден бут, престоял 1 час в мляко и кока-кола, се пресова пържола. Обезкостява се и се запържва с ким и кимион в масло.

Сервира се върху канапето от бутертестото. При поднасяне до пържолата се поставя добре сварено издълбано свинско сърце с пълнеж от картофено пюре.

Върху пюрето се добавят гърди от пъдпъдък, варени със слънчогледово семе.

Гарнира се с джоджен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар