Свински врат с картофи и моркови

13/02/2018
Елена Петрова
отЕлена ПетроваЧирак3114
"Залагаме на вкуса, затова избираме да ви изкушим със свински врат с картофи и моркови "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо862
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В предварително загрято олио се запържва лукът с морковите и месото.

Картофите се режат на едро и в отделен съд се овалват в подправките и се изсипват в тенджерата, като се доливат и две чаши вода.

Когато заври, котлонът се намаля и се захлупва с капак, за да се задуши.

Оставя се така за около 30 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар