gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свински врат с картофи и моркови

Свински врат с картофи и моркови

Елена ПетроваЕлена Петрова
Чирак
318920115
Свински врат с картофи и моркови
Снимка: Елена Петрова
1 / 5
13/02/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
"Залагаме на вкуса, затова избираме да ви изкушим със свински врат с картофи и моркови"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В предварително загрято олио се запържва лукът с морковите и свински врат.

Картофите се режат на едро и в отделен съд се овалват в подправките и се изсипват в тенджерата, като се доливат и две чаши вода.

Когато заври, котлонът се намаля и се захлупва с капак, за да се задуши.

Оставяте свинското с картофи така за около 30 минути и сервирате топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: