Посипани патладжани

16/02/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо707
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжаните се нарязва по дължина и се накисвате във водата за половин час.

Изцежда се и се изпържва в олио.

Парчетата се нареждат в тавичка.

В същата мазнина се пържат нарязания лук и чушките. Прибавят се доматеният сос, магданозът, солта и червеният пипер и всичко се запържва.

Сместа се залива с водата и се прехвърля в тавичката.

Ястието се пече на средна температура.

Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
12.99 лв.
Виж ››

Приготвянето на любимите пюрета става със затворени очи с металния пасатор за зеленчуци. Той има 2 нива и удобна дръжка, която позволява да боравите лесно с него. В едната си ръка добрата домакиня винаги държи пасатор, а вашият там ли е?

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар