Начин на приготвяне
Обезкостете пилешките бутчета, като отстраните внимателно костта.
Овкусете ги със сол, черен пипер, червен пипер и ги поръсете със соев сос.
Подредете ги в подходяща тава за печене.
Поръсете ги с олио и ги изпечете в загрята фурна до златисто. Малко преди готовност разтворете гъбения бульон и полейте бутчетата, след което допечете още 5-6 минути.
Почистете гъбите и ги нарежете на филийки.
Задушете ги за 10 минути в загрята мазнина до кафеникав загар, след което отстранете от котлона и отцедете ненужната мазнина.
Поръсете готовите бутчета с див лук и сух магданоз.
Добавете сотираните гъби и поднесете.
Пилешките бутчета с див лук и гъби соте са готови.