Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Гювечета»Броколи с бяло вино, сирена и кашкавал в гювече

Броколи с бяло вино, сирена и кашкавал в гювече

Нина ИвановаНина Иванова
Мастър Шеф
1115004442
Броколи с бяло вино, сирена и кашкавал в гювече3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Гурме в гювече - опитайте тези броколи с бяло вино и сирена и ще разберете какво имаме предвид"

Необходими Продукти

  • броколи - 600 г
  • пармезан - 200 г
  • синьо сирене - 200 г
  • кашкавал - 200 г
  • бяло вино - 200 мл
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера с вода слагаме броколите и ги варим, докато омекнат.

Отцеждаме ги и ги подреждаме в гювечета и сипваме малко бяло вино.

Поръсваме ги със сол и черен пипер.

Отгоре настъргваме пармезан, синьо сирене и кашкавал.

Печем в силно загрята фурна на 200 градуса 20 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: